ZWEM TRAININGEN

De trainingen die ik geef zijn altijd gericht op persoonlijke verbetering. Vanuit een goede basis van techniek, balans, stabiliteit, stroomlijn en voortstuwing leer ik iedereen om ontspannen en sneller te zwemmen. 

Doelen en wensen zijn voor ieder persoon anders, of dit nu focus heeft op snelheid, (langere) afstand, in zwembad, open water of zee is, voor een wedstrijd of recreatieve zwemtocht. Ik maak voor een ieder een persoonlijk verbeterprogramma, individueel of voor teams.

Om iedereen ook deze persoonlijke aandacht te kunnen geven zijn de trainingen vaak in kleine groepen. Maar voor de specifieke wedstrijd simulaties willen we juist grotere groepen in het water zien. dan worden er ook extra trainers ingeschakeld.

 

Heb je een team of vriendengroep die een doel heeft of een uitdaging aan is gegaan, dan kan je in overleg een exclusieve teamtraining krijgen.

Heb jij een team of vriendengroep een specifiek doel of zijn jullie met z'n allen een uitdaging aangegaan en je wilt als een team daar naartoe trainen?

Dan kan ik een exclusieve team training op maat maken, naar jullie wensen en niveau. Denk aan team trainingen, trainingsschema's, oefeningen, video analyses. 
 

Neem gerust contact op om samen een plan de campagne te maken!

Trainingsplan, data en tijdstip in overleg

 

Locaties:
* Optisport Bijlmerbad
* Sloterplas 

* Bloemendaal aan Zee

SWIMSENSATION

mail mij:    mareille@swimsensation.nl

bel mij:      + 31 6 50 62 89 69

© 2015 Swimsensation Amsterdam

PARTNERS

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now