transparant logo.png

INDOOR

Het indoor seizoen is goed om de techniek en snelheid weer wat op te poetsen. Daarom weer techniek en conditie trainingen, maar ook clinics met video-analyses Individueel en in groepsverband, cursussen en clinics. Voor ieder wat past.

Techniek.png

ZEE TRAINING

"De zee is écht wat anders dan het open water", en bijzonder. Daarom geven we meerdere zee trainingen hoe om te gaan met de stromingen, golven, branding en hoe te koersen/navigeren. Met theorie en praktijk deel en ism de Reddingsbrigade Bloemendaal. 

06.08.2017 dolfijn (8).JPG

OPEN WATER TRAINING

"Open water zwemmen is écht wat anders dan in het zwembad", daarom specifieke open water trainingen als kennismaking en voor gevorderden en wedstrijdatleten. Individueel en in groeps verband, cursussen en clinics. Voor ieder wat past.

19679429_642190719324289_809810172126571

OPEN WATER EVENTS

Jaarlijks organiseren we enkele gezellige en bijzondere zwemevents, zoals de Nightswim, SUP&SWIM en zwemtochten naar mooie bestemmingen.

_D4N2914.jpg

ZWEMTRAININGEN

De trainingen die ik geef zijn altijd gericht op persoonlijke verbetering. Vanuit een goede basis van techniek, balans, stabiliteit, stroomlijn en voortstuwing leer ik iedereen om ontspannen en sneller te zwemmen. Doelen en wensen zijn voor ieder persoon anders, of dit nu focus heeft op snelheid, (langere) afstand, in zwembad, open water of zee is, voor een wedstrijd of recreatieve zwemtocht. Ik maak voor een ieder een persoonlijk verbeterprogramma, individueel of voor teams. Om iedereen ook deze persoonlijke aandacht te kunnen geven zijn de trainingen vaak in kleine groepen. Maar voor de specifieke wedstrijd simulaties willen we juist grotere groepen in het water zien. dan worden er ook extra trainers ingeschakeld.
Heb je een team of vriendengroep die een doel heeft of een uitdaging aan is gegaan, dan kan je in overleg een exclusieve teamtraining krijgen.