NIEUWE DATUM ZEEMIJL


ALTERNATIEVE ZEEMIJL

De Alternatieve Zeemijl van 23 aug konden we niet door laten gaan. Dit had met de hoge golven, veel wind (toch nog BF6 geworden), maar vooral omdat de golf- en stromingsrichting tegengesteld waren aan elkaar. Doordat de golven hoog en kort op elkaar zaten, zou het niet mogelijk zijn geweest om jullie te begeleiden en beveiligen met de boot, jetski en surfboards over een lengte van 2 km.


ALTERNATIEF VAN HET ALTERNATIEF

Als alternatief voor de Alternatieve Zeemijl zijn we alsnog het water in gegaan en hebben enorm veel gespeeld in de branding. Ik ben er blij dat we er met alsnog 23 zwemmers er een ontzettend leuke middag van hebben gemaakt! Elke keer maar weer proberen door de 2e brandingsgolven te komen en dan weer terug naar het strand. En opnieuw!! En nog een keer….en nog een keer!! De golven werden uiteindelijk wel 3m hoog, enkele boeitje verloren en teruggevonden, brilletjes die onder je neus eindigden, badmutsen die er bijna afgeslagen werden, heel veel zoute zee gehapt en veel heen en weer gegooi door de golven. Maar ik kan denk ik wel spreken voor iedereen die er was: BIG WAVE SWIM WAS GEWELDIG!


Bekijk hier de Aftermovie van de Big Wave Swim:NIEUWE DATUM ALTERNATIEVE ZEEMIJL

6 SEPTEMBER 2020

12:30 – 15:00u

BLOEMENDAAL AAN ZEE


Van de deelnemers van 23 aug krijg ik graag individueel antwoord op:


1. BEN JIJ ERBIJ OP 6 SEPTEMBER?

En kies je moment ook goed uit.

- Heb je kleine kabbelende golfjes, dan is het belangrijk dat je focust op het kuiltje behouden, en dus je hoofd goed plat en ‘1 goggle out- 1 goggle in’ houden.

- Heb je hoge golven, dan heb je de meeste ruimte op de kop van de golf.

- Maar heb je een grote golf die rolt of omklapt (zoals brandingsgolven) dan moet je de rust zoeken net na de kop van de golf of in het dal. Dit is timen en aanvoelen en vergt wat ervaring.


2. VOOR WIE ER HELAAS NIET BIJ KAN ZIJN, HEBBEN JULLIE MEERDERE OPTIES IVM BETALING:

A) Je schenkt de €10 alsnog aan de Reddingsbrigade

B) Je vind iemand anders die jouw plek inneemt

C) Je wil toch graag je geld teruggestort krijgen

Ik ontvang graag individueel per mail jullie antwoord: mareille@swimsensation.nl

Ik hoor graag van jullie en hoop jullie allemaal weer terug te zien 6 september!

Mareille - Swimsensation

WE FIND OURSELVES AT SEA